Σχεδιαστές » I-K » Ανατολικο Πικαντικο « Ομάδες

Liquid Karl Karl Lagerfeld για γυναίκες και άνδρες

Liquid Karl Karl Lagerfeld για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το είχα : 1

Κυριες Συμφωνίες
θερμό πικάντικο
φρέσκο πικάντικο
aromatic
ξυλώδες
κακάο

Liquid Karl από Karl Lagerfeld είναι ένα Ανατολικο Πικαντικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Liquid Karl κυκλοφόρησε το έτος 2004. Liquid Karl έχει δημιουργηθεί από Pascal Gaurin, Bruno Jovanovic και Sandrine Malin. Οι νότες κορυφής είναι πιπέρι, κύμινο και Κάρδαμο; οι μεσαίες νότες είναι σόγια, πλουμέρια(φρατζιπάνι) και Κακάο; οι νότες της βάσης είναι βρύα δριός και Κέδρος. Αυτό είναι το νικητήριο άρωμα της κατηγορίας FiFi Award Fragrance Of The Year Men`s Private Label/Direct Sell 2005.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πιπέρι κύμινο Κάρδαμο

Μεσαίες Nότες
σόγια πλουμέρια(φρατζιπάνι) Κακάο

Βασικές Nότες
βρύα δριός Κέδρος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Liquid Karl by Karl Lagerfeld.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Liquid Karl Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Karl Lagerfeld Liquid Karl fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Karl Lagerfeld Liquid Karl, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Liquid Karl by Karl Lagerfeld. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Liquid Karl by Karl Lagerfeld αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολικο Πικαντικο
Hilary Duff With Love Jil Sander Feeling man Ayala Moriel Incarnation Montale Greyland Eau D`Italie Baume du Doge Baldessarini Strictly Private Myrurgia Maja La Prairie Life Threads Gold Antonio Banderas Seduction in Black Carolina Herrera CH Men Roxana Illuminated Perfume Botanical Perfume devoted to Peace, 1st edition Gutenberg Parfums Gutenberg Man

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: