Σχεδιαστές » M » Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο « Ομάδες

Lana M8 Moods για γυναίκες

Lana M8 Moods για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
ξυλώδες
βανίλια
caramel
λευκό φλoράλ
άρωμα μόσχου
Εικόνες
Lana M8 Moods για γυναίκες Εικόνες

Lana από M8 Moods είναι ένα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. Lana κυκλοφόρησε το έτος 2016. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Geoffrey Nejman. Οι νότες κορυφής είναι πορτοκάλι , γκρειπ φρουτ και Περγαμόντο; οι μεσαίες νότες είναι Καραμέλα, γιασεμί και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι λευκός μόσχος, σανδαλόξυλο και Βανίλια.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
πορτοκάλι γκρειπ φρουτ Περγαμόντο

Μεσαίες Nότες
Καραμέλα γιασεμί τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
λευκός μόσχος σανδαλόξυλο Βανίλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Lana by M8 Moods.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Lana Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με M8 Moods Lana fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με M8 Moods Lana, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Lana by M8 Moods. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Lana by M8 Moods αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο
Calvin Klein Contradiction Comme des Garcons Odeur 53 L`Artisan Parfumeur Bois Farine Rance 1795 D'Erje Alviero Martini 1a Classe Woman Agent Provocateur Diamond Dust Edition Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez Musc for Her Antonia`s Flowers Tiempe Passate Cliff Richard Dream Maker Arno Sorel Jardins de Babel Women Lulu Beauty Gigi Paris Hilton Passport Tokyo

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: