Σχεδιαστές » M » « Ομάδες

Amyris Femme Maison Francis Kurkdjian για γυναίκες

Amyris Femme Maison Francis Kurkdjian για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 1

Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
aromatic
πράσινο
πουδρα
κιτρωδες
balsamic

Amyris Femme από Maison Francis Kurkdjian είναι ένα άρωμα για γυναίκες. Amyris Femme κυκλοφόρησε το έτος 2012. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Francis Kurkdjian. Οι νότες κορυφής είναι φύλλα λεμονιάς και φύλλα πορτοκαλιάς; οι μεσαίες νότες είναι άμυρις και ίριδα; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ και Ουντ.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
φύλλα λεμονιάς φύλλα πορτοκαλιάς

Μεσαίες Nότες
άμυρις ίριδα

Βασικές Nότες
Βέτιβερ Ουντ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Amyris Femme by Maison Francis Kurkdjian.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Amyris Femme Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Maison Francis Kurkdjian Amyris Femme fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Maison Francis Kurkdjian Amyris Femme, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Amyris Femme by Maison Francis Kurkdjian. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Amyris Femme by Maison Francis Kurkdjian αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα
Replay Replay for Her Versace Gianni Versace Couture DSQUARED² She Wood Velvet Forest Wood Stella McCartney Stella Nude DSH Perfumes Le Roi Soleil (The Perfumed Court; Natural) Pacifica Brazilian Mango Grapefruit Ulrich Lang Anvers2 Revillon R MAC MAC Hue: MV2 S.T. Dupont S.T. Dupont Essence Pure ICE Pour Femme Mazzolari Musk Sorelle Fontana Micol

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: