Σχεδιαστές » M » Συπρε « Ομάδες

Piazzetta di Portofino Fragranza Classica Mansfield για γυναίκες

Piazzetta di Portofino  Fragranza Classica Mansfield για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
ξυλώδες
φλοράλ
πουδρα
φρέσκο πικάντικο

Piazzetta di Portofino Fragranza Classica από Mansfield είναι ένα Συπρε άρωμα για γυναίκες. Piazzetta di Portofino Fragranza Classica κυκλοφόρησε το έτος 2002. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο, λάιμ και πορτοκάλι; οι μεσαίες νότες είναι Γεράνι, κρίνο της κοιλάδας και Βιολέτα; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, σανδαλόξυλο, πατσουλί, Κέδρος της Βιρτζίνιας και Κεχριμπάρι.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο λάιμ πορτοκάλι

Μεσαίες Nότες
Γεράνι κρίνο της κοιλάδας Βιολέτα

Βασικές Nότες
Μόσχος σανδαλόξυλο πατσουλί Κέδρος της Βιρτζίνιας Κεχριμπάρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Piazzetta di Portofino Fragranza Classica by Mansfield.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Piazzetta di Portofino Fragranza Classica Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Mansfield Piazzetta di Portofino Fragranza Classica fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Mansfield Piazzetta di Portofino Fragranza Classica, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Piazzetta di Portofino Fragranza Classica by Mansfield. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Piazzetta di Portofino Fragranza Classica by Mansfield αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Συπρε
Tom Ford Moss Breches Solange Azagury-Partridge Cosmic Guerlain Cherry Blossom Glittering Creed Erolfa Bois 1920 Vento di Fiori Patyka Chypre Six Scents Six Scents Series Two 3 Henrik Vibskov: Solar Donkey Power Daniel Vaudd Mens Rea Long Lost Perfume Crepe de Chine Gianfranco Ferre GFF Uomo Escentric Molecules Escentric 03 Jacques Fath Ellipse

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: