Σχεδιαστές » M » Ξυλωδη Ανατολιτικο « Ομάδες

Les Orientaux: Vanille Patchouli Molinard για γυναίκες και άνδρες

Les Orientaux: Vanille Patchouli Molinard για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
caramel
βανίλια
πατσουλί
θερμό πικάντικο
γλυκό

Les Orientaux: Vanille Patchouli από Molinard είναι ένα Ξυλωδη Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Les Orientaux: Vanille Patchouli κυκλοφόρησε το έτος 1998. Οι νότες κορυφής είναι Καραμέλα, Βανίλια και πορτοκάλι; οι μεσαίες νότες είναι πατσουλί, γαρίφαλο και πιπέρι; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος και σανδαλόξυλο.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Καραμέλα Βανίλια πορτοκάλι

Μεσαίες Nότες
πατσουλί γαρίφαλο πιπέρι

Βασικές Nότες
Μόσχος σανδαλόξυλο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Les Orientaux: Vanille Patchouli by Molinard.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Les Orientaux: Vanille Patchouli Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Molinard Les Orientaux: Vanille Patchouli fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Molinard Les Orientaux: Vanille Patchouli, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Les Orientaux: Vanille Patchouli by Molinard. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Les Orientaux: Vanille Patchouli by Molinard αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Ανατολιτικο
Donna Karan Cashmere Mist Mugler A*Men Al-Rehab Nafees CoSTUME NATIONAL Scent Montale Patchouli Leaves Montale Vetiver Des Sables Jacomo Jacomo de Jacomo Reminiscence Eau de Patchouli By Kilian Back to Black Etat Libre d`Orange Fat Electrician Chanel Les Exclusifs de Chanel Coromandel Des Filles a la Vanille Patchouli Intime Secret

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: