Σχεδιαστές » M » Ανατολικο Πικαντικο « Ομάδες

Tabaco Latino Monotheme Fine Fragrances Venezia για γυναίκες και άνδρες

Tabaco Latino Monotheme Fine Fragrances Venezia για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
γλυκό
balsamic
κεχριμπάρι
πουδρα

Tabaco Latino από Monotheme Fine Fragrances Venezia είναι ένα Ανατολικο Πικαντικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Tabaco Latino κυκλοφόρησε το έτος 2003. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Symrise. Οι νότες κορυφής είναι Δάφνη, φασκόμηλο, ρούμι, Καρότο και Αρτεμισία; οι μεσαίες νότες είναι φρέζια, κρίνο της κοιλάδας, Καρύδα και βατόμουρο; οι νότες της βάσης είναι αθάνατο, Κέδρος, σανδαλόξυλο, Βέτιβερ, Κεχριμπάρι, Μόσχος, ταμπάκο, Ρετσίνη ελάτης, Βανίλια, μέλι και βάλσαμο από το Περού.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Δάφνη φασκόμηλο ρούμι Καρότο Αρτεμισία

Μεσαίες Nότες
φρέζια κρίνο της κοιλάδας Καρύδα βατόμουρο

Βασικές Nότες
αθάνατο Κέδρος σανδαλόξυλο Βέτιβερ Κεχριμπάρι Μόσχος ταμπάκο Ρετσίνη ελάτης Βανίλια μέλι βάλσαμο από το  Περού

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Tabaco Latino by Monotheme Fine Fragrances Venezia.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Tabaco Latino Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Monotheme Fine Fragrances Venezia Tabaco Latino fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Monotheme Fine Fragrances Venezia Tabaco Latino, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Tabaco Latino by Monotheme Fine Fragrances Venezia. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Tabaco Latino by Monotheme Fine Fragrances Venezia αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολικο Πικαντικο
Kenzo Kenzo Jungle L'Elephant Lalique Eau de Lalique Coty Dulce Vanilla Histoires de Parfums Ambre 114 Giorgio Armani Onde Mystere Ted Baker X2O Extraordinary for Men Pacifica Mexican Cocoa Police Pure Police Pure DNA Homme Demeter Fragrance Cinnamon Bark SoOud Hajj Memo Paris Manoa ID Parfums Kachgar

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: