Σχεδιαστές » M » Ξυλωδη Ανατολιτικο « Ομάδες

The Taste of Fragrance Alien Mugler για γυναίκες

The Taste of Fragrance Alien Mugler για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 2
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 3 Το είχα : 1 Το θέλω: 3

Κυριες Συμφωνίες
caramel
λευκό φλoράλ
κεχριμπάρι
ζωώδες
ξυλώδες
Εικόνες
The Taste of Fragrance Alien Mugler για γυναίκες Εικόνες The Taste of Fragrance Alien Mugler για γυναίκες Εικόνες The Taste of Fragrance Alien Mugler για γυναίκες Εικόνες The Taste of Fragrance Alien Mugler για γυναίκες Εικόνες

The Taste of Fragrance Alien από Mugler είναι ένα Ξυλωδη Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες. The Taste of Fragrance Alien κυκλοφόρησε το έτος 2011. Οι νότες κορυφής είναι γιασεμί και Καραμέλα; η μεσαία νότα είναι ξύλο κασμίρι; η νότα της βάσης είναι Κεχριμπάρι.

Perfume rating: 5.00 out of 5 with 2 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γιασεμί Καραμέλα

Μεσαίες Nότες
ξύλο κασμίρι

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 1
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 2
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about The Taste of Fragrance Alien by Mugler.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

The Taste of Fragrance Alien Σχόλια Αρωμάτων

*sophi*
*sophi*

Πραγματικά , η καραμέλα κάνει την διαφορά...
Κρεμώδες ,ρητινώδες με κασμηρένια ξύλα.
Μια Χριστουγεννιάτικη έκδοση του Άλιεν.
Είναι πολύ γλυκό σε σχέση με το αρχικό .Το άνοιγμα του είναι δυνατό αλλά όσο περνάει η ώρα γλυκαίνει και αφήνει μια ωραία και ζεστή αίσθηση πάνω στο δέρμα.Είναι το κεχριμπάρι που απλώνει το ξυλώδες , θερμό πέπλο του για να κάνει την αίσθηση ενός διαφορετικού Άλιεν , THE TASTE OF FRAGRANCE!

Nov
09
2012

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Mugler The Taste of Fragrance Alien fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Mugler The Taste of Fragrance Alien, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει The Taste of Fragrance Alien by Mugler. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για The Taste of Fragrance Alien by Mugler αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Ανατολιτικο
Fendi Theorema Uomo Givenchy Organza Indecence Al-Rehab Naseem Alfred Dunhill Desire for a Man Lolita Lempicka Lolita Lempicka Au Masculin 2006 Masaki Matsushima Aqua Mat Homme Manuel Canovas Ballade Verte Everlast Original 1910 Lulu Guinness Cast A Spell S.T. Dupont S.T. Dupont Intense Pour Homme Laura Mercier Minuit Enchante Smell Bent Reindeer Games

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: