Σχεδιαστές » N-Q » Αρωματικο Κιτρο « Ομάδες

Cologne Cedrat Nicolai Parfumeur Createur για άνδρες

Cologne Cedrat Nicolai Parfumeur Createur για άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
fresh
φρέσκο πικάντικο
ξυλώδες
aromatic
πράσινο

Cologne Cedrat από Nicolai Parfumeur Createur είναι ένα Αρωματικο Κιτρο άρωμα για άνδρες. Cologne Cedrat κυκλοφόρησε το έτος 2006. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Patricia de Nicolai. Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή, Περγαμόντο, Αμάλφι λεμόνι και Kίτρο; οι μεσαίες νότες είναι Κέδρος της Βιρτζίνιας και πιπέρι; η νότα της βάσης είναι πατσουλί.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Εσπεριδοειδή Περγαμόντο Αμάλφι λεμόνι Kίτρο

Μεσαίες Nότες
Κέδρος της Βιρτζίνιας πιπέρι

Βασικές Nότες
πατσουλί

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Cologne Cedrat by Nicolai Parfumeur Createur.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Cologne Cedrat Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Cologne Cedrat fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Cologne Cedrat, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Cologne Cedrat by Nicolai Parfumeur Createur. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Cologne Cedrat by Nicolai Parfumeur Createur αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Αρωματικο Κιτρο
Clean Clean Man Christian Dior Cruise Collection - Escale a Portofino Leonard Eau Fraiche de Leonard Floris Special 127 Tonino Lamborghini Overall pour Homme Animale Animale Temptation for Men Molinard Orange Cannelle Smell Bent Hippie Holidaze Guerlain Guerlain Homme L`Eau Amway Opportune Illume Happiology Yuzu Mint La Bouquetiere La Coquette

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: