Σχεδιαστές » N-Q » Φρουτωδες Λουλούδενιο « Ομάδες

L`Eau Mixte Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες και άνδρες

L`Eau Mixte Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 1

Κυριες Συμφωνίες
κιτρωδες
πράσινο
aromatic
φρέσκο πικάντικο
ξυλώδες

L`Eau Mixte από Nicolai Parfumeur Createur είναι ένα Φρουτωδες Λουλούδενιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. L`Eau Mixte κυκλοφόρησε το έτος 2010. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Patricia de Nicolai. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, λεμόνι Ιταλίας, Περγαμόντο, μέντα και κασσία; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, τριαντάφυλλο και νότες μπαχαρικών; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, βρύα δριός και Βέτιβερ.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 1 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γκρειπ φρουτ λεμόνι Ιταλίας Περγαμόντο μέντα κασσία

Μεσαίες Nότες
γιασεμί τριαντάφυλλο νότες μπαχαρικών

Βασικές Nότες
Μόσχος βρύα δριός Βέτιβερ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about L`Eau Mixte by Nicolai Parfumeur Createur.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

L`Eau Mixte Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur L`Eau Mixte fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur L`Eau Mixte, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει L`Eau Mixte by Nicolai Parfumeur Createur. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για L`Eau Mixte by Nicolai Parfumeur Createur αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Φρουτωδες Λουλούδενιο
Naomi Campbell Cat Deluxe Avon Dreamlife Bouquet Giorgio Beverly Hills Giorgio Holiday Pupa Puposhka Clinique Clinique Happy In Bloom Bijan Bijan Style Grassroots Happily Ever After Tartine et Chocolat Ptisenbon Lovely Cherry biehl parfumkunstwerke pc01 O Boticario Linda Rasasi Hope Benefit Garden of Good & Eva

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: