Σχεδιαστές » N-Q » Συπρε « Ομάδες

Vie de Chateau Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες και άνδρες

Vie de Chateau Nicolai Parfumeur Createur για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
πράσινο
ξυλώδες
γήινο
βότανο
φρέσκο πικάντικο
ταμπάκο

Vie de Chateau από Nicolai Parfumeur Createur είναι ένα Συπρε άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Vie de Chateau κυκλοφόρησε το έτος 1992. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Patricia de Nicolai. Οι νότες κορυφής είναι γκρειπ φρουτ, φτέρη, γρασίδι και νότες πρασίνου; οι μεσαίες νότες είναι βετιβέρ, ταμπάκο και άχυρο; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, πατσουλί, δρυς βρύα και δέρμα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γκρειπ φρουτ φτέρη γρασίδι νότες πρασίνου

Μεσαίες Nότες
βετιβέρ ταμπάκο άχυρο

Βασικές Nότες
Μόσχος πατσουλί δρυς βρύα δέρμα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Vie de Chateau by Nicolai Parfumeur Createur.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Vie de Chateau Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Vie de Chateau fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Nicolai Parfumeur Createur Vie de Chateau, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Vie de Chateau by Nicolai Parfumeur Createur. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Vie de Chateau by Nicolai Parfumeur Createur αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Συπρε
Eau D`Italie Eau D'Italie Solange Azagury-Partridge Cosmic Decleor L`original La Perla Parfum Prive Penhaligon`s Quercus Mark Buxton English Breakfast Guerlain Derby Roberto Capucci R de Capucci Novaya Zarya Shipr Amway Quixotic Avon True Force Amouage The Library Collection Opus I

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: