Σχεδιαστές » N-Q » Ανατολιτικο Λουλουδενιο « Ομάδες

Midnight Pearl Oriflame για γυναίκες

Midnight Pearl Oriflame για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 4
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το είχα : 3 Το θέλω: 1

Κυριες Συμφωνίες
λευκό φλoράλ
φλοράλ
φρουτώδες
fresh
γλυκό
ξυλώδες
Εικόνες
Midnight Pearl Oriflame για γυναίκες Εικόνες Midnight Pearl Oriflame για γυναίκες Εικόνες Midnight Pearl Oriflame για γυναίκες Εικόνες Midnight Pearl Oriflame για γυναίκες Εικόνες

Midnight Pearl από Oriflame είναι ένα Ανατολιτικο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Midnight Pearl κυκλοφόρησε το έτος 2010. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Marie Salamagne. Οι νότες κορυφής είναι άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, φρέζια και αχλάδι; οι μεσαίες νότες είναι Γαρύφαλλο, γιασεμί, πλουμέρια(φρατζιπάνι) και παιώνια; οι νότες της βάσης είναι Βέτιβερ, πατσουλί, Κέδρος της Βιρτζίνιας και Ουντ.

Perfume rating: 2.00 out of 5 with 4 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
άνθος πορτοκαλιού Αφρικής φρέζια αχλάδι

Μεσαίες Nότες
Γαρύφαλλο γιασεμί πλουμέρια(φρατζιπάνι) παιώνια

Βασικές Nότες
Βέτιβερ πατσουλί Κέδρος της Βιρτζίνιας Ουντ

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Midnight Pearl by Oriflame.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Midnight Pearl Σχόλια Αρωμάτων

mariamarouli91
mariamarouli91

Έντονο πατσουλί, αυτό μυρίζει.Ίσως και λίγο αχλάδι. Μέχρι να το αποκτήσω το ήθελα πολύ, μετά με μπούκωνε. Μετά από κάποιους μήνες μύριζε μόνο αλκοόλ.Πολύ βαρύ,για χειμώνα βράδυ.Το χάρισα κι αυτό.

Nov
23
2015

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Oriflame Midnight Pearl fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Oriflame Midnight Pearl, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Midnight Pearl by Oriflame. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Midnight Pearl by Oriflame αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

beauty at ebay
Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο Λουλουδενιο
Guerlain L'Instant de Guerlain Kenzo Flower by Kenzo Trussardi Trussardi Inside for women Viktor&Rolf Flowerbomb Lavanila Laboratories Vanilla Blossom Romea D`Ameor The Sovereigns of Egypt Avon Far Away Sensual Embrace Tesori d`Oriente Jasmin di Giava The Party The Garden Party Frangipane Antoine & Lili Holy Champa Six Scents Six Scents Series Three 2 Mary Katrantzou: Trompe L'Oleil Bourjois Clin d'Oeil Passionate

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: