Σχεδιαστές » N-Q » Λουλουδενιο « Ομάδες

Blanc Paul & Joe για γυναίκες

Blanc Paul & Joe για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
άρωμα μόσχου
αμύγδαλο
γλυκό
λευκό φλoράλ
milky

Blanc από Paul & Joe είναι ένα Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Blanc κυκλοφόρησε το έτος 2003. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Jean-Claude Ellena. Οι νότες κορυφής είναι μπουμπουρντζελία, Αγγελική και Αμύγδαλο; οι μεσαίες νότες είναι γλυκομπίζελο, φρέζια, κρίνος και τριαντάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, ηλιοτρόπιο και γάλα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
μπουμπουρντζελία Αγγελική Αμύγδαλο

Μεσαίες Nότες
γλυκομπίζελο φρέζια κρίνος τριαντάφυλλο

Βασικές Nότες
Μόσχος ηλιοτρόπιο γάλα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Blanc by Paul & Joe.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Blanc Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Paul & Joe Blanc fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Paul & Joe Blanc, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Blanc by Paul & Joe. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Blanc by Paul & Joe αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Λουλουδενιο
Viktor&Rolf Flowerbomb Extreme 2007 Guerlain Lovely Cherry Blossom Gold Sparkles Yardley Magnolia Biotherm Eau Vitaminee Nina Ricci L`Air du Temps L`Air du Printemps Clinique Clinique Happy Summer Spray Oriflame Miss O Club Prive Christian Tortu Christian Tortu Eau de Toilette Susanne Lang Lotus Blossom Crazylibellule and the Poppies Les Garconnes Tamara Charleston Celine Dion Simply Chic Liz Claiborne Lucky You

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: