Σχεδιαστές » N-Q » Ανατολιτικο Λουλουδενιο « Ομάδες

I Puredistance για γυναίκες

I Puredistance για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
κιτρωδες
λευκό φλoράλ
πράσινο
φρουτώδες
γλυκό
Εικόνες
I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες I Puredistance για γυναίκες Εικόνες

I από Puredistance είναι ένα Ανατολιτικο Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. I κυκλοφόρησε το έτος 2007. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Annie Buzantian. Οι νότες κορυφής είναι μανταρίνι, νερόλι, κασσία και άνθη πορτοκαλιάς; οι μεσαίες νότες είναι μανόλια, ρόδο Τάιφ, γιασεμί και μιμόζα; οι νότες της βάσης είναι Κεχριμπάρι, Βέτιβερ και Μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
μανταρίνι νερόλι κασσία άνθη πορτοκαλιάς

Μεσαίες Nότες
μανόλια ρόδο Τάιφ γιασεμί μιμόζα

Βασικές Nότες
Κεχριμπάρι Βέτιβερ Μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about I by Puredistance.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

I Σχόλια Αρωμάτων

*sophi*
*sophi*

Eιναι η τρίτη φορά που φοράω το άρωμα(σε διαφορετικές εποχές) ...έτσι αποφάσισα να γράψω κάτι γι'αυτό.
Το άρωμα παίζει στις φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις των εσπεριδοειδών, της λευκής μανόλιας, της χρυσοκίτρινης μιμόζας , του παστέλ ροζ του ρόδου και του κεχριμπαριού.
Η παλέτα των χρωμάτων του αρχίζει με το ανοικτό πορτοκαλί, εξελίσσεται με το λευκό ,το παστελ κίτρινο και ροζ του μπουκέτου των ανθών της καρδιάς και κλείνει με την κεχριμπαρένια ώχρα.
Είναι υπέροχο, λουλουδάτο με απαλούς τόνους χυμών φρούτων που δεν σκεπάζουν την πολύ καθαρή ανθοστολισμένη καρδιά του αρώματος και κλείνει με μια απαλή και ζεστή βάση άμπερου και απαλού μόσχου.
Υπέροχο , θηλυκό και κομψό.

Mar
30
2013

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Puredistance I fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Puredistance I, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει I by Puredistance. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για I by Puredistance αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο Λουλουδενιο
Givenchy Hot Couture Collection No.1 Al-Rehab Manarah Jean Patou Sublime Amouage Jubilation for Women Montale Oriental Flowers Aubusson Desirade Tocca Cleopatra Ramon Molvizar Pure White Goldskin Yves Saint Laurent Opium Oriental Limited Edition Donna Karan DKNY Women Limited Edition Rasasi Attar Mubakhar Lee Cooper Originals Ladies

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: