Σχεδιαστές » R S » Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο « Ομάδες

Musc Reminiscence για γυναίκες

Musc Reminiscence για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 3

Κυριες Συμφωνίες
άρωμα μόσχου
αμύγδαλο
πουδρα
γλυκό
γεύση καρυδιού
κίτρινο φλόραλ

Musc από Reminiscence είναι ένα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες. Musc κυκλοφόρησε το έτος 1970. Οι νότες κορυφής είναι Υλάνγκ Υλάνγκ και Λευκά άνθη; οι μεσαίες νότες είναι πουδρένιες νότες και Αμύγδαλο; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, κουμαρίνη και Κεχριμπάρι.

Perfume rating: 4.00 out of 5 with 1 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Υλάνγκ Υλάνγκ Λευκά  άνθη

Μεσαίες Nότες
πουδρένιες νότες Αμύγδαλο

Βασικές Nότες
Μόσχος κουμαρίνη Κεχριμπάρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 1
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 1
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Musc by Reminiscence.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Musc Σχόλια Αρωμάτων

Cyclamenia
Cyclamenia

Δεν ταιριάζει με την χημεία μου.
Το musc είναι έντονο και earthy.
Σκεπάζει τη μυρωδιά των λουλουδιών.

Nov
25
2014
*sophi*
*sophi*

Δεν είναι από τα αγαπημένα μου musc αρώματα.
Δεν έχει έντονες διακυμάνσεις αλλά ο ΄μοσχος υπερέχει όλων των άλλων σημειώσεων ...το μόνο που φαίνεται να ξεχωρίζει είναι λιγάκι η ζεστασιά του αμύγδαλου και λίγο μόνο αμυδρά η οσμή λουλουδιών .
Στην αρχή το άρωμα μυρίζει κάπως έντονα σαν να είναι χημικό στοιχείο , μετά όταν ξηραινει και στεγνώνει εξελίσσει τον πουδρέ χαρακτήρα του αλλά η προσθήκη της κουμαρινης (που ευτυχώς υπερέχει ο μόσχος) χαλάει όλη την σύνθεση...
Η σύνθεση είναι παλιά αλλά το μπουκάλι το πήρα πέρυσι...
Δεν το συστήνω για τυφλή αγορά .

Mar
30
2013
OTILLEA
OTILLEA

μοναδικό και ιδιαίτερο..πιστεύω ότι είναι από τα αρώματα που ξεχωρίζουν..το μυστικό στο συγκεκριμένο είναι η ποσότητα που βάζει κάνεις..λίγο και καλό για το δικό μου δέρμα ώστε να μη γίνεται αποπνικτικό..δε θα το χαρακτήριζα βαρύ αλλά αν ξεφύγει η ποσότητα ζαλίζει λόγο των έντονων διακυμάνσεων.

Mar
28
2013

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Reminiscence Musc fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Reminiscence Musc, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Musc by Reminiscence. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Musc by Reminiscence αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο
Canali Canali Men Escentric Molecules Molecule 01 Amouage Silver Cologne Monotheme Fine Fragrances Venezia Black Musk Christian Dior Cologne Blanche Cathy Guetta Ibiza for Men Enrico Coveri Enrico Coveri MI06 Man Paul Smith Paul Smith Men Pierre Guillaume PG03 Cuir Venenum Diesel Diesel Green Feminine Special Edition Divine L`etre Aime Homme CnR Create Aries for Men

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: