Σχεδιαστές » R S » Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο « Ομάδες

Bianco di Carrara Salvatore Ferragamo για γυναίκες και άνδρες

Bianco di Carrara Salvatore Ferragamo για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
ξυλώδες
aromatic
γλυκό
φρουτώδες
άρωμα μόσχου
Εικόνες
Bianco di Carrara Salvatore Ferragamo για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Bianco di Carrara Salvatore Ferragamo για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Bianco di Carrara Salvatore Ferragamo για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Bianco di Carrara Salvatore Ferragamo για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

Bianco di Carrara από Salvatore Ferragamo είναι ένα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Bianco di Carrara κυκλοφόρησε το έτος 2013. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Lucas Sieuzac. Οι νότες κορυφής είναι νερόλι και πιπέρι λευκό; οι μεσαίες νότες είναι Βέτιβερ και Σύκο; οι νότες της βάσης είναι σπόρος Τόνκα και λευκός μόσχος.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
νερόλι πιπέρι λευκό

Μεσαίες Nότες
Βέτιβερ Σύκο

Βασικές Nότες
σπόρος Τόνκα λευκός μόσχος

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Bianco di Carrara by Salvatore Ferragamo.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Bianco di Carrara Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Salvatore Ferragamo Bianco di Carrara fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Salvatore Ferragamo Bianco di Carrara, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Bianco di Carrara by Salvatore Ferragamo. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Bianco di Carrara by Salvatore Ferragamo αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο
Bvlgari Bvlgari Pour Homme Cafe Parfums Cafe-Cafe Puro Donna Karan DK Bvlgari Bvlgari Pour Homme Soir Escentric Molecules Molecule 01 Yves Saint Laurent L'Homme Eau d'Eté Kenneth Cole RSVP Elizabeth Arden Mediterranean Boadicea the Victorious Seductive Hermes Voyage d`Hermes UNTITLED UNTITLED No. 3 by Sarah Horowitz Galimard Rencontre

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: