Σχεδιαστές » R S » Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο « Ομάδες

Perfect Twilight Sarah Horowitz Parfums για γυναίκες

Perfect Twilight Sarah Horowitz Parfums για γυναίκες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
πουδρα
φλοράλ
ξυλώδες
λευκό φλoράλ
άρωμα μόσχου
βανίλια
Εικόνες
Perfect Twilight Sarah Horowitz Parfums για γυναίκες Εικόνες

Perfect Twilight από Sarah Horowitz Parfums είναι ένα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες. Perfect Twilight κυκλοφόρησε το έτος 2001. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Sarah Horowitz. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και αστεροειδής γλυκάνισος; οι μεσαίες νότες είναι Βιολέτα, κρίνος, φρέζια και αγιόκλημα; οι νότες της βάσης είναι Μόσχος, Βανίλια, σανδαλόξυλο και ίριδα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο αστεροειδής γλυκάνισος

Μεσαίες Nότες
Βιολέτα κρίνος φρέζια αγιόκλημα

Βασικές Nότες
Μόσχος Βανίλια σανδαλόξυλο ίριδα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Perfect Twilight by Sarah Horowitz Parfums.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Perfect Twilight Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Sarah Horowitz Parfums Perfect Twilight fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Sarah Horowitz Parfums Perfect Twilight, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Perfect Twilight by Sarah Horowitz Parfums. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Perfect Twilight by Sarah Horowitz Parfums αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Μοσχος Ξυλώδη Λουλουδενιο
Lancome Aroma Calm Givenchy Only Givenchy Ralph Lauren Glamourous Daylight Sarah Jessica Parker Lovely Bond No 9 West Side Clean Wellness by Clean Harmony Harajuku Lovers Harajuku Lovers Baby Nina Ricci Premier Jour Soleil Chantal Thomass Osez-Moi! Sage Machado Coral Profumi di Pantelleria Nica Juliette Has A Gun Not A Perfume

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: