Σχεδιαστές » R S » Συπρε « Ομάδες

Muscs Koublai Khan Serge Lutens για γυναίκες και άνδρες

Muscs Koublai Khan Serge Lutens για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 1
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 2

Κυριες Συμφωνίες
άρωμα μόσχου
κεχριμπάρι
ζωώδες
πουδρα
balsamic
Εικόνες
Muscs Koublai Khan Serge Lutens για γυναίκες και άνδρες Εικόνες Muscs Koublai Khan Serge Lutens για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

Muscs Koublai Khan από Serge Lutens είναι ένα Συπρε άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Muscs Koublai Khan κυκλοφόρησε το έτος 1998. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Christopher Sheldrake. Το άρωμα περιέχει μοσχογαλή, λάβδανο Γαλλίας, Κεχριμπάρι, τριαντάφυλλο, κύμινο, Αμπρετη (Μολόχα), πατσουλί, φυσικός μόσχος και Βανίλια.

Perfume rating: 5.00 out of 5 with 1 votes.

Νότες Αρωμάτων

μοσχογαλή λάβδανο Γαλλίας Κεχριμπάρι τριαντάφυλλο κύμινο Αμπρετη  (Μολόχα) πατσουλί φυσικός μόσχος Βανίλια

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Muscs Koublai Khan by Serge Lutens.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Muscs Koublai Khan Σχόλια Αρωμάτων

elena vosnaki
elena vosnaki

Kάποια αρώματα είναι τόσο διαβόητα που η φήμη τους προηγείται της εμπειρικής αντίληψης. Το Muscs Kublai Khan, με έμπνευση που προέρχεται από τις "πολύτιμες γούνες [...] ριγμένες στο πάτωμα για να πατήσει πάνω τους ο αυτοκράτορας της Κίνας, με λασπωμένες μπότες", προϊδεάζει για μια άγρια, ανυπότακτη δημιουργία. Κι οι υπόνοιες για το εξαιρετικά ανθρώπινο της υπόστασής του (με την νιτσεϊκή έννοια "ανθρώπινο, πολύ ανθρώπινο") δεν είναι καθόλου άστοχες. Από το χρησιμοποιημένο σπασουάρ, μετά από έναν έντονο αγώνα πυγμαχίας, μέχρι την ιδρωμένη μασχάλη του καμηλιέρη, μια βδομάδα στην υποσαχάριο Αφρική. Ω ναι...

Πνιγμένο στο έντονο ζίβεθο (την μοσχογαλή), το διαπεραστικό κύμινο, και την ρίζα κόστου, η οποία θυμίζει ταυτόχρονα άλουστα μαλλιά και πανωφόρι από προβιά προβάτου, καθώς και μια γερή δόση καστόρεουμ, σαν φρεσκοβαμμένο δερμάτινο ρούχο να έχουμε να μας βρίσκεται για να θυμίσει κάτι από τις λασπωμένες μπότες του Μογγόλου ηγέτη Koublai Khan, το άρωμα του Serge Lutens χρησιμοποιεί τα όπλα που τόσο εύστοχα διακωμώδησαν οι Monty Python: "φόβο κι αιφνιδιασμό, αιφνιδιασμό και φόβο". Ίσως τα όπλα ακριβώς που χρησιμοποίησε ο τρομερός και φοβερός βάρβαρος για να κατακτήσει την απέραντη γη της Κίνας τόσους αιώνες πριν.

Και όμως! Γλυκά, πασαλειμένα με γάλα, πατουσάκια γάτας τραβούν τα νύχια τους μέσα, και κατόπιν τεντώνονται ηδονικά, όταν το άρωμα του Muscs Kublai Khan χτυπάει αναιδέστατα το δέρμα. Και η θαλπωρή ενός κρεβατιού καλοχρησιμοποιημένου, όπου ανθρώπινη θέρμη νότισε τις πτυχές των σεντονιών του, ανεβαίνει ως όραμα μπροστά στα μάτια και τα χαϊδεύει με την αναπόληση του ερωτισμού.
Όπως είπε κι ο φιλόσοφος Wittgenstein "Γι΄αυτό για το οποίο δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με λόγια, για κείνο λοιπόν πρέπει να σιωπά."

Feb
01
2017

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Serge Lutens Muscs Koublai Khan fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Serge Lutens Muscs Koublai Khan, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Muscs Koublai Khan by Serge Lutens. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Muscs Koublai Khan by Serge Lutens αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Συπρε
Eau D`Italie Eau D'Italie La Perla Parfum Prive Miller Harris Terre de Bois Coty Stetson biehl parfumkunstwerke mb02 Roxana Illuminated Perfume GreenWitch CB I Hate Perfume Under the Arbor Fragonard VRAI Atelier Cologne Trefle Pur Floris JF Tokyo Milk Parfumarie Curiosite Paper & Cotton Jean Patou Invitation

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: