Σχεδιαστές » R S » Ανατολιτικο « Ομάδες

Berberiades Extreme Stephanie de Saint-Aignan για γυναίκες και άνδρες

Berberiades Extreme Stephanie de Saint-Aignan για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
θερμό πικάντικο
κανέλα
κιτρωδες
balsamic
φρέσκο πικάντικο

Berberiades Extreme από Stephanie de Saint-Aignan είναι ένα Ανατολιτικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Berberiades Extreme κυκλοφόρησε το έτος 2008. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Stephanie de Saint-Aignan. Οι νότες κορυφής είναι Εσπεριδοειδή και τσάι; οι μεσαίες νότες είναι γιασεμί, Κέδρος της Βιρτζίνιας, σανδαλόξυλο, Κανέλα και τζίντζερ; οι νότες της βάσης είναι Βανίλια, κύμινο, θυμίαμα και Κεχριμπάρι.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Εσπεριδοειδή τσάι

Μεσαίες Nότες
γιασεμί Κέδρος της Βιρτζίνιας σανδαλόξυλο Κανέλα τζίντζερ

Βασικές Nότες
Βανίλια κύμινο θυμίαμα Κεχριμπάρι

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Berberiades Extreme by Stephanie de Saint-Aignan.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Berberiades Extreme Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Stephanie de Saint-Aignan Berberiades Extreme fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Stephanie de Saint-Aignan Berberiades Extreme, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Berberiades Extreme by Stephanie de Saint-Aignan. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Berberiades Extreme by Stephanie de Saint-Aignan αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ανατολιτικο
Oriflame Precious Eau de Parfum Houbigant Chantilly Jovoy Paris Oriental Gai Mattiolo That's Amore! Lui La Maison de la Vanille Vanille Givree de Antilles Profumum Roma Fiori d'Ambra Jean Desprez Bal a Versailles Creed Royal Delight Serge Lutens Fourreau Noir Ava Luxe Madame X Boadicea the Victorious Explorer Joya Ambrosia

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: