Σχεδιαστές » T-Z » Συπρε Λουλουδενιο « Ομάδες

Sublime Balkiss The Different Company για γυναίκες και άνδρες

Sublime Balkiss The Different Company για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 2
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+

Το έχω: 2

Κυριες Συμφωνίες
φλοράλ
πράσινο
ozoνώδες
κιτρωδες
aromatic
φρουτώδες

Sublime Balkiss από The Different Company είναι ένα Συπρε Λουλουδενιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Sublime Balkiss κυκλοφόρησε το έτος 2008. Ο αρωματοποιός αυτού του αρώματος είναι Celine Ellena. Οι νότες κορυφής είναι Περγαμόντο και φύλλα βιολέτας; οι μεσαίες νότες είναι πασχαλιά, κρίνο της κοιλάδας, τριαντάφυλλο Βουλγαρίας και Φραγκοστάφυλλο; οι νότες της βάσης είναι πατσουλί, ρείκι και Κακάο.

Perfume rating: 4.50 out of 5 with 2 votes.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
Περγαμόντο φύλλα βιολέτας

Μεσαίες Nότες
πασχαλιά κρίνο της κοιλάδας τριαντάφυλλο Βουλγαρίας Φραγκοστάφυλλο

Βασικές Nότες
πατσουλί ρείκι Κακάο

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Loading...

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about Sublime Balkiss by The Different Company.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

Sublime Balkiss Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με The Different Company Sublime Balkiss fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με The Different Company Sublime Balkiss, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει Sublime Balkiss by The Different Company. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για Sublime Balkiss by The Different Company αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Συπρε Λουλουδενιο
Sisley Soir de Lune Giorgio Armani Armani Paloma Picasso Paloma Picasso Christian Dior Miss Dior Cherie Eau de Printemps Celine Magic Il Profvmo Coquelicot Pierre Balmain Ivoire de Balmain Demeter Fragrance Cosmopolitan Coctail Sisley Eau du Soir 2008 Dolce&Gabbana D&G Anthology La Lune 18 I Santi Via Veneto Detaille 1905

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: