Σχεδιαστές » T-Z » Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο « Ομάδες

The First Wild Precious Life για γυναίκες και άνδρες

The First Wild Precious Life για γυναίκες και άνδρες
Το έχω
Το είχα
Το θέλω
αγαπώ
μου αρέσει
δεν μου αρέσει
χειμώνα
άνοιξη
καλοκαίρι
φθινόπωρο
μέρα
νύχτα
Συνολο Ανθρώπων που ψήφισαν: 0
θηλυκό 25- 25+
αρρενωπό 25- 25+


Κυριες Συμφωνίες
aromatic
φρέσκο πικάντικο
φλοράλ
ξυλώδες
γλυκό
Εικόνες
The First Wild Precious Life για γυναίκες και άνδρες Εικόνες The First Wild Precious Life για γυναίκες και άνδρες Εικόνες The First Wild Precious Life για γυναίκες και άνδρες Εικόνες The First Wild Precious Life για γυναίκες και άνδρες Εικόνες

The First από Wild Precious Life είναι ένα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Αυτό είναι ένα νέο άρωμα. The First κυκλοφόρησε το έτος 2016. Οι νότες κορυφής είναι γεράνι ρόδου, Λεβάντα, ιουνίπερος και κουμ κουάτ; οι μεσαίες νότες είναι Λάιμ(άνθη φλαμουριάς) και αγιόκλημα; οι νότες της βάσης είναι σανδαλόξυλο, πατσουλί, Μόσχος και Καρύδα.

Πυραμίδα Αρώματος

κορυφή Nότες
γεράνι ρόδου Λεβάντα ιουνίπερος κουμ κουάτ

Μεσαίες Nότες
 Λάιμ(άνθη φλαμουριάς) αγιόκλημα

Βασικές Nότες
σανδαλόξυλο πατσουλί Μόσχος Καρύδα

Κύριες Σημειώσεις Σύμφωνα με την ψήφο σας

Αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το άρωμα, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της πυραμίδας αρωμάτων για να επιλέξετε τις πιο εξέχουσες σημειώσεις.

Διάρκεια

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Ελάχιστη 0
 
Λίγη 0
 
Μέτρια 0
 
Πολύ Καλή 0
 
Παρα Πολυ Μεγαλη 0
 

Διακύμανση

Σύρτε τον κέρσορα για να ψηφίσετε

Ψηφοι Χρηστων
Μικρη 0
 
Μέτρια 0
 
Δυνατή 0
 
Τεράστια 0
 

Advertisement

Περισσότερα σχετικά με τα αρώματα στα Αγγλικά / More in English language about The First by Wild Precious Life.

Αυτό το άρωμα μου θυμίζει  

Advertisement

The First Σχόλια Αρωμάτων

Πείτε την γνώμη σας

Γίνετε μέλος αυτής της διαδικτυακής κοινότητας και θα είστε σε θέση να προσθέσετε τα δικά σας σχόλια.

Sponsored offers:

Αυτή η σελίδα περιέχει πληροφορίες, σχόλια, σημειώσεις αρώματα, εικόνες, νέες αγγελίες, vintage αφίσες και βίντεο σχετικά με Wild Precious Life The First fragranceαλλά δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών. Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Wild Precious Life The First, μπορείτε να επεκτείνετε με την προσθήκη ενός προσωπικου άρωματος . Το Fragrantica έχει ένα μοναδικό γνώμονα το χρήστη και ενα σύστημα κατάταξης και μπορεί να ταξινομήσει The First by Wild Precious Life. Κάντε κλικ στις κατάλληλες επιλογές για τη μορφή ταξινόμησης του άρωματος κάτω από την εικόνα άρωματος. Επίσης, μπορείτε να βρείτε συνδέσεις με τρίτες ιστοσελίδες κόμμα / καταστήματα στο Διαδίκτυο, αλλά το Fragrantica δεν έχει καμία πρόσβαση ή έλεγχο σε αυτές τις ιστοσελίδες. Δεν δίνουμε εγγυήσεις ούτε φέρουμε την ευθύνη για ό, τι μπορείτε να βρείτε ως αποτέλεσμα αυτών των δεσμών, ή για οποιεσδήποτε μελλοντικές συνέπειες που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στην απώλεια χρημάτων. Τα σχόλια των χρηστών για The First by Wild Precious Life αντιπροσωπεύουν τις απόψεις των συγγραφέων μόνο και δεν αντανακλούν τις απόψεις του Fragrantica.

Advertisement

Περισσοτερα αρώματα απο την ίδια ομάδα Ξυλωδη Μοσχος Λουλουδένιο
Versace Black Jeans Comptoir Sud Pacifique Bois De Filao Bvlgari Bvlgari Pour Homme Soir Escentric Molecules Molecule 01 Montale Black Aoud Marc Jacobs Marc Jacobs Men Christian Dior Dior Homme Cologne Krizia Time Uomo Yves Saint Laurent L`Homme Yves Saint Laurent design by Jean Nouvel Serge Lutens Bois de Violette Faconnable Faconnable Jovan Jovan Musk for Men

Advertisement

Επώνυμες μάρκες και αρώματα: